english
domov
zemljevid strani
kolofon
 

 

Izdelovalec/izdelovalka kruha in pekovskega peciva 7055407011

 

Podlaga za preverjanje in potrjevanje nacionalne poklicne kvalifikacije je katalog standardov strokovnih znanj in spretnosti Izdelovalec/izdelovalka kruha in pekovskega peciva 7055407011, ki je izdelan na osnovi poklicnega standarda.

1.  Načini preverjanja strokovnih znanj in spretnosti

1.1 Potrjevanje
V postopku svetovanja kandidat pripravi osebno zbirno mapo, ki jo komisija ovrednoti, in če je kandidat v njej predložil verodostojna, veljavna in ustrezna dokazila o znanjih, spretnostih in kompetencah iz poklicnega standarda, lahko:

  • prizna vsebine poklicnega standarda v celoti,
  • prizna vsebine poklicnega standarda delno in določi tista znanja, spretnosti in kompetence, ki jih bo preverjala,
  • ne prizna nobene vsebine poklicnega standarda, ker kandidat ne dokazuje nobenih znanj, spretnosti in kompetenc iz poklicnega standarda, in bo preverjala smiselno celotni poklicni standard.


1.2. Načini preverjanja

  • praktično preverjanje z zagovorom.


2. Merila preverjanja

 Merila 3

Izločilna merila:

  • neupoštevanje sanitarno-higienskih predpisov.


3.
PRIMER NALOGE ZA PREVERJANJE

4. ZAPISNIK IN OBRAZCI ZA PREVERJANJE:
Obrazec 1
Obrazec 2
Obrazec 3

 

 

natisni stran
© 2006 Državni izpitni center. Vse pravice pridržane.
založba

nakupovalna košarica

V vaši nakupovalni košarici so sledeči izdelki:

Vaša košarica je prazna.

 
 
 
zastavi vprašanje
5 + 8 =

pogosta vprašanja
manjša pisava
večja pisava
natisni stran
primeri vprašanj

Državni izpitni center

Kajuhova ulica 32 U

1000 Ljubljana

tel: 01 548 46 00

fax: 01 548 46 01

Poslovni čas je
vsak delovni dan
od ponedeljka do petka
od 8.30 do 15.00 ure.

 

Kje smo?

Prostori Državnega izpitnega centra se nahajajo na Kajuhova ulica 32 U, Ljubljana -  Moste, v neposredni bližini trgovsko-nakupovalnega centra BTC.

zemljevid >>