Pomoč

nazaj

ISKANJE IZDELKA

Izdelek lahko poiščete s pomočjo iskalnika, ki se nahaja zgoraj desno. V okvirček vpišite iskani izdelek in v osrednjem delu zaslona se vam bodo izpisali iskani artikli s sliko in ceno.

Izdelek lahko iščete tudi po skupinah izdelkov v levem stolpcu. Preprosto izberete želeno kategorijo, znotraj katere se vam prikažejo še podkategorije, med katerimi lahko izbirate.
 

PREDSTAVITEV IZDELKOV IN IZBIRA

Vsak izdelek v e-trgovini je predstavljen z nazivom, sliko, krajšim in daljšim opisom ter ceno. Po potrebi so vključeni tudi dodatni podatki. Če želite želeni izdelek položiti v košarico, preprosto kliknete na simbol.
 

NAKUPOVALNA KOŠARICA

Nakupovalna košarica ima enako vlogo kot košarica v vaši trgovini, in sicer shranjuje izbrane izdelke ter vam kaže njihovo število. Vsebino košarice lahko pregledujete in iz nje dodajate ali odstranjujete izbrane izdelke. Izdelke iz košarice lahko kadarkoli odstranite s pritiskom na gumb "koš za smeti".
 

POSTOPEK NAKUPA

Če ste prepričani, da želite izdelke, ki jih imate v košarici, kupiti, potem kliknite na gumb " na blagajno". Sistem vas bo preusmeril v obrazec, kjer vpišite zahtevane podatke. Po vpisu podatkov za račun in  naslov dostave le-te potrdite z gumbom "naslednji korak". Sistem vas preusmeri v obrazec s končnim izračunom nakupa, kjer dokončno potrdite svoj nakup.
 

DOSTAVA

Vse izdelke, ki so na zalogi, odpremimo najkasneje v 5 delovnih dneh po prejemu vašega naročila. Ob sobotah, nedeljah in praznikih blaga ne odpremljamo. Za dodatne informacije nas pokličite na 01 548 46 69 in 01 548 46 65 ali pošljite e-pošto na naslov simona.gregoric@ric.si.

Prodajamo in dostavljamo na področju Republike Slovenije. 
Če izdelek trenutno ni na zalogi ali je pošel, vas o tem obvestimo po e-pošti.

 

STROŠKI DOSTAVE


Blago pošiljamo preko Pošte Slovenije.
Dostava za naročila v v višini vsaj 30,00 EUR je brezplačna, pri naročilih manjše vrednosti pa znašajo 3,48 EUR (DDV vključen) za posamezno pošiljko.

 

POSEBNI POGOJI ZA ČLANE KLUBA RICKO

nazaj