english
domov
zemljevid strani
kolofon
 

ISKANJE IZDELKA

Izdelek lahko poiščete s pomočjo iskalnika, ki se nahaja zgoraj desno. V okvirček vpišite iskani izdelek in v osrednjem delu zaslona se vam bodo izpisali iskani artikli s sliko in ceno.

Izdelek lahko iščete tudi po skupinah izdelkov v levem stolpcu. Preprosto izberete želeno kategorijo, znotraj katere se vam prikažejo še podkategorije, med katerimi lahko izbirate.
 

PREDSTAVITEV IZDELKOV IN IZBIRA

Vsak izdelek v e-trgovini je predstavljen z nazivom, sliko, krajšim in daljšim opisom ter ceno. Po potrebi so vključeni tudi dodatni podatki. Če želite želeni izdelek položiti v košarico, preprosto kliknete na simbol.
 

NAKUPOVALNA KOŠARICA

Nakupovalna košarica ima enako vlogo kot košarica v vaši trgovini, in sicer shranjuje izbrane izdelke ter vam kaže njihovo število. Vsebino košarice lahko pregledujete in iz nje dodajate ali odstranjujete izbrane izdelke. Izdelke iz košarice lahko kadarkoli odstranite s pritiskom na gumb "koš za smeti".
 

POSTOPEK NAKUPA

Če ste prepričani, da želite izdelke, ki jih imate v košarici, kupiti, potem kliknite na gumb " na blagajno". Sistem vas bo preusmeril v obrazec, kjer vpišite zahtevane podatke. Po vpisu podatkov za račun in  naslov dostave le-te potrdite z gumbom "naslednji korak". Sistem vas preusmeri v obrazec s končnim izračunom nakupa, kjer dokončno potrdite svoj nakup.
 

DOSTAVA

Vse izdelke, ki so na zalogi, odpremimo najkasneje v 5 delovnih dneh po prejemu vašega naročila. Ob sobotah, nedeljah in praznikih blaga ne odpremljamo. Za dodatne informacije nas pokličite na 01 548 46 69 in 01 548 46 65 ali pošljite e-pošto na naslov simona.gregoric@ric.si.

Prodajamo in dostavljamo na področju Republike Slovenije. 
Če izdelek trenutno ni na zalogi ali je pošel, vas o tem obvestimo po e-pošti.
 

STROŠKI DOSTAVE

Blago pošiljamo preko Pošte Slovenije.
Dostava za naročila v v višini vsaj 30,00 EUR je brezplačna, pri naročilih manjše vrednosti pa znašajo 3,48 EUR (DDV vključen) za posamezno pošiljko.

natisni stran
© 2006 Državni izpitni center. Vse pravice pridržane.
založba

nakupovalna košarica

V vaši nakupovalni košarici so sledeči izdelki:

Vaša košarica je prazna.

Zbirka maturitetnih nalog z rešitvami 2011-2016
14.71€
iz matematike pri poklicni maturi
11.00€
Nadja Zgonik, Anton Starc, Tanja Mastnak, Snežana Sotlar
9.18€
Zbirka maturitetnih nalog z rešitvami
11.00€
Zbirka maturitenih nalog z rešitvami in prilogami
16.50€
Zbirka maturitetnih nalog z rešitvami
14.71€
Revija za učitelje filozofije, dijake in študente
9.00€
 
 
 
zastavi vprašanje
3 + 1 =

manjša pisava
večja pisava
natisni stran
pomoč

Državni izpitni center

Kajuhova ulica 32 U

1000 Ljubljana

tel: 01 548 46 00

fax: 01 548 46 01

Poslovni čas je
vsak delovni dan
od ponedeljka do petka
od 8.30 do 15.00 ure.

 

Kje smo?

Prostori Državnega izpitnega centra se nahajajo na Kajuhova ulica 32 U, Ljubljana -  Moste, v neposredni bližini trgovsko-nakupovalnega centra BTC.

zemljevid >>