Pomoč

nazaj

 

PREDSTAVITEV BLAGA IN IZBIRA

Vsako blago v e-trgovini je predstavljen z nazivom, sliko, opisom in ceno. Če želite želeno blago položiti v košarico, preprosto kliknete na simbol.

 

NAKUPOVALNA KOŠARICA

Nakupovalna košarica ima enako vlogo kot košarica v vaši trgovini, in sicer shranjuje izbrano blago ter vam kaže njihovo število. Vsebino košarice lahko pregledujete in iz nje dodajate ali odstranjujete izbrano blago. Blago iz košarice lahko kadarkoli odstranite s pritiskom na gumb "koš za smeti".

 

POSTOPEK NAKUPA

Če ste prepričani, da želite blago iz košarice kupiti, potem kliknite na gumb "naroči". Sistem vas bo preusmeril v obrazec, kjer vpišete zahtevane podatke. Po vpisu podatkov za račun in  naslov dostave le-te potrdite z gumbom "pošlji naročilo".

 

DOSTAVA

Blago, ki je na zalogi, odpremimo najkasneje v 5 delovnih dneh po prejemu vašega naročila. Ob sobotah, nedeljah in praznikih blaga ne odpremljamo. Prodajamo in dostavljamo na področju Republike Slovenije. Če blaga trenutno ni na zalogi ali je pošel, vas o tem obvestimo po e-pošti.

Za dodatne informacije nas pokličite na 01 548 46 69 in 01 548 46 65 ali pošljite e-pošto na naslov simona.gregoric@ric.si.

 

STROŠKI DOSTAVE

Blago pošljemo preko Pošte Slovenije. Dostava za naročila v višini vsaj 30,00 EUR je brezplačna, pri naročilih manjše vrednosti pa znašajo stroški pošiljanja 3,48 EUR (DDV vključen) za posamezno pošiljko.

nazaj