Pogoji pri nakupu

nazaj

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine www.ric.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. S spletno trgovino www.ric.si upravlja Državni izpitni center s sedežem Kajuhova 32 U, 1000 Ljubljana.


CENE, OPIS IZDELKOV

Vse cene so v EUR, vsebujejo DDV in veljajo v trenutku potrditve naročila. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v cenah, napisanem besedilu in tehničnih opisov brez predhodnega obvestila. Slike so lahko samo simbolične in vedno ne odražajo dejanskega stanja v celoti. Naročanje poteka v slovenskem jeziku. Sklenjena naročila in računi se arhivirajo na sedežu Državnega izpitnega centra. Kupec lahko pridobi kopijo na podlagi zahtevka po e-pošti na naslov simona.gregoric@ric.si.


DOSTAVA

Blago dobavljamo preko Pošte Slovenije najkasneje v 5 dneh od naročila.

Dostava za naročila v v višini vsaj 30,00 EUR je brezplačna, pri naročilih manjše vrednosti pa znašajo 3,48  EUR (DDV vključen) za posamezno pošiljko.


PLAČILO

Kupnino poravnate ob prevzemu naročenega blaga z gotovino. Račun je priložen pošiljki.
 

ODSTOP OD NAKUPA, VRAČILO BLAGA

Pred prevzemom preglejte dostavno embalažo in preverite morebitne nepravilnosti ali poškodbe ter to takoj sporočite dostavnemu podjetju. Dogovorili se bomo za zamenjavo blaga ali vračilo kupnine. Takšno blago nam, nerabljeno in v originalni embalaži, skupaj s kopijo originalnega računa, vrnite na naše stroške. V primeru, da odstopate od pogodbe brez navedbe razloga, nam to pisno sporočite v petnajstih (15) dneh po prejemu blaga na naš naslov. Nepoškodovano in nerabljeno blago, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini, vrnite na svoje stroške v petnajstih (15) dneh po sporočilu od odstopa pogodbe. Blaga nismo dolžni sprejeti, če je uničeno, pokvarjeno, (delno) izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, razen, če je bilo blago v takem stanju že pred prejemom in ste to takoj sporočili dostavnemu podjetju. Priložena mora biti kopija originalnega računa. V najkrajšem možnem času, najkasneje pa v 15-ih dneh od prejetja vrnjenega blaga, vam bomo vrnili že plačano kupnino.
 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Posredovane osebne podatke bomo varovali v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Uporabljali jih bomo izključno v namene nemotenega poteka naročila, za prilagoditev delovanja spletne strani vašim interesom in za obveščanje o novostih in ugodnostih, od česar pa se lahko odjavite. V nobenem primeru jih ne bomo posredovali v druge namene ali tretji osebi.
 

VSEBINA SPLETNEGA MESTA

Vsebina, ki se nahaja na spletnem mestu, je informativnega značaja in služi predvsem informiranju. Državni izpitni center se obvezuje, da bo storilo vse kar je v njegovi moči, da bodo podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake, zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov.
 

ZAŠČITA AVTORSKIH PRAVIC

Vsi podatki, slike in besedila na spletni strani www.ric.si so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja.
 

SPLETNE STRANI TRETJIH OSEB

Državni izpitni center ne prevzema odgovornosti za možnost dostopa oz. za vsebino spletnih strani, ki jih priporoča. Povezave z drugimi spletnimi stranmi so navedene zgolj kot pomoč uporabnikom. Te strani uporabljate na lastno odgovornost.
 

SPREMEMBE POGOJEV

Državni izpitni center si pridržuje pravico do spreminjanja splošnih pogojev brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene. Zaradi teh pravic si ob vsakem obisku našega spletnega mesta pozorno preberite pravila uporabe in pogoje.
 


INFORMACIJE

Za morebitne dodatne informacije nas lahko pokličete na 01 548 46 69 in 01 548 46 65 ali nam pošljete e-pošto na naslov simona.gregoric@ric.si. Z veseljem bomo odgovorili na zastavljena vprašanja, predloge in želje.
 

ZAKLJUČEK

Z vstopom na spletno stran soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji.

 

nazaj